logo
امروز : یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳ ساعت ۹:۴۶
[ شناسه خبر : ۴۰۳۸۹ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
یادداشت؛

سیمای ناخوش پاسارگاد ابهر

سیمای-ناخوش-پاسارگاد-ابهر-
مجتمع خدماتی بین‌‌راهی پاسارگاد ابهر در محور زنجان به تهران از اماکن خدماتی و تفریحی استان زنجان است که با انتشار کلیپی تبلیغی، نه تنها بی‌توجهی به مسئله حجاب بلکه حیا و عفت عمومی را نشانه رفته است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ مجتمع خدماتی بین‌‌راهی پاسارگاد ابهر در محور زنجان به تهران از اماکن خدماتی و تفریحی استان زنجان است که با انتشار کلیپی تبلیغی، نه‌تنها بی‌توجهی به مسئله حجاب بلکه حیا و عفت عمومی را نشانه رفته است.

بیشتر بخوانید

امروزه در عصری زندگی می‌کنیم امپراتوری رسانه‌ای دنیا بی‌حیایی و بی‌عفتی را به‌عنوان فرهنگ پیشرفته و مدرن معرفی می‌کند تا با بردگی مدرن بشریت آن‌ها را مشغول کردن شهوات نفسانی کرده و منافع اقتصادی و سیاسی  خود را تضمین کند. در این میان عده‌ای خواسته و ناخواسته ابزار تامین چنین اهدافی هستند.

فلسفه حیا و عفت که در حجاب و پوشش در مکتب اسلام متبلور شده است  چند چیز است. برخی جنبه‌روانی، برخی جنبه خانوادگی و برخی جنبه اجتماعی دارند. به‌عنوان نمونه:

- ارزش و احترام زن مسلمان و مقامی ارزشمند و جایگاهی والا او - امنیت و آرامش روانی و مصونیت در برابر طمع‌ورزی‌های هوس‌بازان

 -جلوگیری از فساد و بی‌بند و باری و رشد آن اما حتما درخصوص آیه شریفه ی «لا اکراه فی‌الدین» زیاد شنیده‌اید، اما معنایی که از این آیه مشهود است، دقیق نیست. این آیه شریفه به معنی عدم‌ وجود اجبار و اکراه در پذیرش دین است. اما وقتی کسی وارد یک دین شد، رعایت قوانین آن برای او لازم است و نمی‌تواند بخشی از آن را انتخاب کرده و بخش دیگر را رها کند. از طرف دیگر احـکام اسلامی دو جنبه دارند، جنبه فردی و جنبه اجتماعی، حجاب هم مانند دیگر واجبات دینی بر همه مسلمانان واجب است، اما اجباری در اجرای آن در حـوزه فردی وجود ندارد. مثلاً اگر کسی در خانه خود یا میهمانی خصوصی، در جلوی نامحـرم، حجاب نداشته باشد گناه کرده است، اما کسی از او بازخواست نمی‌کند. مانند کسی که واجب مهمی مانند نماز را ترک کند. اما در جایی که امور جنبه اجتماعی پیدا می‌کند وضع فرق می‌کند، زیرا کار‌های ما فقط به‌خود ما مربوط نمی‌شود و روی دیگران و جامعه هم اثر می‌گذارد.

بر این اساس بخش مهمی از مسئولیت کسانی که فعالیت اجتماعی می‌کنند اعم از اقتصای و فرهنگی و خدماتی، باید ناظر بر این نکته باشد که در محیط فعالیتی خود پاسخگوی شرایط آن باشند که مهیای گناه و قانون‌شکنی نباشد نه اینکه خود مروج گناه و هنجارشکنی و قانون‌شکنی باشد.

 چندی پیش کلیپ تبلیغاتی از مجتمع خدماتی رفاهی پاسارگاد ابهر پخش شد که در آن نفراتی علناً با پوشش‌های زننده، حیا و عفت جامعه را در قاب تبلیغی این مجتمع نشانه گرفته بودند. 

آقایان مسئول میراث فرهنگی و گردشگری، ارشاد محترم، مسئولان نظارتی شهرستان و استان! به قولی وضعیت ناهنجار نظارتی در مجتمع پیش‌کش! جلوی این هنجارشکنی علنی در قالب این جور تبلیغات را بگیرید! تا کی برای اجرای قانون سستی را باید دید! و دست روی دست گذاشت تا معروف‌ها تبدیل به منکرات بشود!

 

 

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر